Česká kuchyně za dob nedostatku

259 Kč
Skladem (3 ks)

Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proč koupit tuto publikaci?

  • Spousty rad a tipů
  • Velice čtivá kniha
  • Desítky receptů
  • Zajímavé zpracování
  • Vhodné jako dárek 

Více o knize

Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy a průvodci
autor: Čeněk Zibrt
jazyk: Čeština
počet stran: 228
datum vydání: 2021
vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
formát: 12.0 x 20.2 x 2.3 cm
žánr: Kuchařka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: