Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
Detailní popis produktu
Proč koupit tuto publikaci?
- Čtivá kniha
- Poznáte české tradice
- Zajímavé zpracování
- Vhodné jako dárek
- Kvalitní fotky
Více o knize
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Knihy a průvodci |
---|---|
autor: | Petr Stupka, Jan Eliášek |
jazyk: | čeština |
počet stran: | 76 |
datum vydání: | 2016 |
vazba: | brožovaná |
formát: | 2,2x1,7x0,8 |
žánr: | Kuchařka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení