Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

139 Kč
Skladem (2 ks)

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Proč koupit tuto publikaci?

  • Čtivá kniha
  • Poznáte české tradice
  • Zajímavé zpracování
  • Vhodné jako dárek 
  • Kvalitní fotky

Více o knize

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy a průvodci
autor: Petr Stupka, Jan Eliášek
jazyk: čeština
počet stran: 76
datum vydání: 2016
vazba: brožovaná
formát: 2,2x1,7x0,8
žánr: Kuchařka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: